Vasárnap nulla órakor Aradszki András országgyűlési képviselő “gombnyomására” felcsendültek a Himnusz hangjai, s ezzel megkezdte adását az ÉRD FM 101.3, a térség rádiója.

Hasonló tartalmaink:

A Himnuszt követően T. Mészáros András polgármester köszöntötte a hallgatókat:

Kedves hallgatók!

T. Mészáros András vagyok, Érd Megyei Jogú Város polgármestere.

Egy perce, a Himnusz gyönyörű hangjaival megkezdte sugárzását az ÉRD FM 101.3

Újabb taggal bővült tehát az érdi média, amelynek valamennyi munkatársa azért dolgozik, hogy Önök minden fontos információ birtokában lehessenek, legyen szó közéletről, kultúráról, sportról – vagyis közügyeinkről.

Bízom benne, hogy az ÉRD FM, amely mostantól 24 órában szolgáltat híreket, műsorokat és természetesen zenét, kiszolgálja igényeiket, elnyeri tetszésüket. Ha így lesz, vigyék hírét az érdi rádiónak, amely nemcsak Érden, Pest megye legnagyobb és legfiatalabb városában, hanem a térség több településén: Törökbálinttól Sóskútig, Százhalombattától Diósdig hallható mától.

Jó szórakozást kívánok mindannyiuknak.”

A vasárnaptól hallható rádió hétfőn kezdi meg igazi adását. Reggel 6-kor a Hírérték című 5 perces, többnyire helyi híreket tartalmazó hírblokk jelentkezik, majd utána indul a Café 101.3, az Érd FM szórakoztató reggeli műsora Gárdos Attilával és Dósa Mariannával.

Címkék