Március 13-án csütörtökön a III. korcsoportos fiúk, 18-án kedden a III. korcsoportos lányok körzeti fordulóját rendezték meg kosárlabda sportágban.

Hasonló tartalmaink:

 

Március 13-án a Kőrösi Iskola adott otthont a III. korcsoportos fiúk körzeti kosárlabda fordulójának, melyen öt iskola vett részt. Március 18-án, kedden Diósdon a III. korcsoportos lányok mérték össze erejüket. A lányoknál a Kőrösi Iskola meglepő módon nem indult a versenyen, mindössze három csapat nevezett. A III. korcsoport az 5-6. osztályos tanulókat jelenti. Büki Sarolta elmondása szerint fiatal koruk ellenére roppant ügyesek, hiszen a Kőrösi Iskolában magas szinten folyik a kosárlabda oktatás.

Sűrű lesz a március vége és az egész április, hiszen a röplabda és az atlétika mellett ebben az időszakban rendezik a labdarúgó fordulókat is.

 

 

A III. korcsoportos kosárlabda körzeti területi fordulóját a lányok számára március 31-én, Százhalombattán rendezik meg, ahova a diósdi lányok jutottak be, míg a a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola fiú csapata 24-én Budakeszin versenyez majd.

Címkék