Szombaton a Treff Sportcentrum adott otthont a női senior kézilabda bajnokság első fordulójának. A szombati versenynapon két korosztályban versenyeztek, 33+ illetve 43+ kategóriában. A fiatalabbak között a TISEV, míg az idősebbek között az Angyalok csapata diadalmaskodott, ez utóbbi az Érdi VSE II néhány játékosával a soraiban lépett pályára.

Hasonló tartalmaink:

A senior kézilabda bajnokságot minden évben megrendezik. Idén annyi csapat nevezett, hogy két fordulóban bonyolítják le a versenyt. Az első fordulót március 29-én rendezték meg Érden, a Treff Sportcentrumban, két korosztályban. Az Angyalok csapatának jó esélyei vannak mindkét kategóriában a győzelemre, ugyanis az elmúlt években többször is ők diadalmaskodtak.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Ami a hazai küzdelmeket illeti, az első fordulóban a fiatalabbak között a TISEV diadalmaskodott, míg az idősebbek között az Angyalok csapata kézilabdázott legjobban. A második fordulót május 25-én rendezik meg Dabason, a végső helyezések itt dőlnek majd el, és természetesen itt hirdetnek bajnokot is. A Senior bajnokságot nem csak hazai, hanem nemzetközi szinten is megrendezik minden évben, aminek idén Prága ad otthont.

Címkék