Vereséget szenvedett a megyei I. osztály 21. fordulójában labdarúgó csapatunk a bajnokaspiráns Váctól. Az éllovas Vác így 4 ponttal vezet a második helyen álló Érdi VSE előtt. Csapatunk hétvégén a Tápiószecső otthonában lép pályára.

Hasonló tartalmaink:

 

Az Érdi VSE a 21. fordulóban a Vác együttesét látta vendégül. A mienk egy pontos hátrányból várták a rangadót. A mérkőzésnek komoly tétje volt: érdi győzelem esetén helyet cserél a két csapat a tabellán, váci sikert követően pedig négy pontra meglép a Vác. A Vác két pontrúgásból kettő nullás vezetésre tett szert az első félidőben, majd az 58. percben Gyurácz szépített, és be is állította a végeredményt. A Vác 2:1 arányban legyőzte az érdi együttest. Bár a Vác vezeti a tabellát, mindenki magabiztosabb szereplést várt a klubtól. Csank János csapatát ugyanis már a szezon elején a bajnoki cím egyértelmű esélyesének kiáltották ki. Mondván, a klub költségvetése, a körülményei és játékos kerete alapján kimagaslik a mezőnyből. Ehhez képest veszített jócskán pontot a váci alakulat is, pontosan nyolcat.

A két csapat között így négy pontra nőtt a különbség. A bajnokságból még kilenc forduló van hátra, így gyakorlatilag még bármi lehetséges, de továbbra is mindkét edző a Vácot tartja az esélyesebbnek. A Vácnak jelenleg 55, az Érdnek 51 pontja van. A harmadik helyen álló Biatorbágy vereséget szenvedett Százhalombattán, így ők továbbra is 41 pontnál járnak, így velük szemben 10 pont az érdiek előnye. A mienk számára két idegenbeli mérkőzés következik, április 12-én a Tápiószecső, 19-én pedig az Örkény otthonában vendégeskednek, Hazai pályán legközelebb április 26-án szerepel csapatunk, ekkor a Törökbálintit látják vendégül.

Címkék