Április 11-én pénteken rendezték meg a IV. korcsoportos fiúk diákolimpiai körzeti fordulóját az Ercsi úti pályán, 8 iskola részvételével. A legjobban az Érdligeti Általános Iskola csapatának ment a játék, ugyanis egyetlen egy döntetlent játszottak, a többi mérkőzésüket megnyerték, így ők végeztek az első helyen, ami azt jelenti, hogy május 6-án a megyei-területi fordulón újra bizonyíthatnak.

Hasonló tartalmaink:

 

Az elmúlt hónapokban hozzászoktunk ahhoz, hogy 3-4 iskola vett részt a különböző sportágak körzeti fordulóján, sőt olyan eset is volt, hogy mérkőzés nélkül jutott tovább egy iskola, hiszen más csapat nem is nevezett. A pénteken megrendezett körzeti fordulón ezúttal 8 csapat vett részt. Ezúttal Érdről, a Batthyány, az Érdligeti, a Kőrösi, a Bólyai, és a Teleki iskolák, illetve a VMG szerepelt, de nevezett a fordulóra Diósd és Tárnok is. Hét csapattal nehézkesebb lett volna a lebonyolítás, de így, hogy bejött egy 8. jelentkező is, természetesen két négyes csoportot alakítottak ki.

Az első helyen tehát az Érdligeti Általános Iskola végzett, így ők jutottak tovább a május 6-án, szintén Érden megrendezésre kerülő megyei-területi fordulóra. Mögöttük sorrendben a Tárnok, a Kőrösi, valamint a Batthyány iskola végzett.

Még egy érdi esemény van még hátra, a lányok számára megrendezésre kerülő labdarúgó fordulót április 29-én rendezik meg.

 

kép forrása: facebook

 

Címkék