Fordulatos döntetlen

Ugyan a házigazda Puskás Akadémia FC II 2-0-ra is vezetett a félidőben, de az Érdi VSE nem adta fel, egyenlített, azonban a hajrában ismét hátrányba került. A hosszabbításban Bozsoki Imre révén pontot mentettek a vendégek, így 3-3-as döntetlennel ért véget az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában rendezett nyitómeccs.

Hasonló tartalmaink:

Nem kezdte jól a Puskás Akadémia FC II elleni idegenbeli meccsét az Érdi VSE, amely a tizedik percben egy védelmi megingás miatt Gonzalo Vega találatával hátrányba került (1-0). Ezt követően ugyan meg voltak a lehetőségek az egyenlítésre, de ami érdi oldalon nem jött össze, az a túloldalon igen, a félidő hajrájában egy előrevágott labdát az érdi védők között ismét Vega juttatott a vendégek kapujába (2-0).

A fordulás után az érdiek kettőt is cseréltek, Ország Péter és Pintér Nikola érkezett Koós Gábor és Bogdán Erik helyére, s sorra jöttek az érdi lehetőségek, amelyekből egy szabadrúgás után Melczer Vilmos szépített (2-1).

Sőt, a 73. percben Pintér Nikola és Németh Gábor Vince összjátéka után előbbi kiugratta utóbbit, aki remekül emelt a hosszú felé, ahol Pintér érkezett és a kapuba bólintott (2-2)!

A hajrában az érdieknél volt a meccslabda, miután Balázsovics Máté kapott remek labdát, s a kapuját elhagyó Varga felett emelt, de a labda a kapu tetején landolt.

Amikor már azt hittük, hogy vége van, büntetőhöz jutott a PAFC II, amelyet Skribek Allen értékesített, újra előnyhöz juttatva csapatát (3-2).

De itt sem volt még vége! A 91. percben egy szöglet után Bozsoki Imre érkezett a rövidre, megelőzte Vargát és egyenlített! Az utolsó pillanatban még Pallagi Botond végezhetett el szabadrúgást ígéretes helyzetben, de nem talált kaput, így 3-3-as döntetlennel ért véget a találkozó.

- Megint az történt, ami szokott, ajándékoztunk az ellenfélnek húsz percet, aztán felébredtünk, de kétgólos hátránynál nehéz fordulni. A második félidőre összeszedtük magunkat és nagyon jókor jött a gólunk. Nekem is sikerült betalálni, aminek örülök, bár kicsit szomorú vagyok, hogy most csak egy pontot tudtunk ezzel hozni, nem hármat. Sok helyzetet kihagytunk, sajnos ez van. Jövő héten javítunk! – mondta az elmúlt két találkozón kétszer is eredményes Pintér Nikola.

- Ennek az egy pontnak is van értéke. Szerettünk volna nyerni, ott volt a lehetőség a kezünkben. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk és ezt be is bizonyították a pályán. Nekünk szakmai értéke van ennek a meccsnek, de nagyon kellett volna a fiatal játékosaimnak egy győztes meccs – fogalmazott Visinka Ede, a PAFC II vezetőedzője.

-Sok múlott az első félidőben kapott két gólon, mert nem volt benne az ellenfél játékában a gól. Minden meccsen rúgunk gólokat, sőt, most már nem csak egyet, de most is három kellett ahhoz, hogy pontot mentsünk, ez most egy ilyen időszak… – mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE az NB III 12. fordulójában, október 28-án, 13.30-kor a Pápai Perutz FC ellen lép pályára hazai környezetben.

NB III, Nyugati csoport, 11. forduló

Puskás Akadémia FC II-Érdi VSE 3-3 (2-0)
Felcsút. V: Zám Zsolz (Rideg Martin, Péntek Zsuzsanna)

PAFC II: Varga Á. – Major (Mim, 77.), Papp L., Radics, Szabó M., Sipos Z., Latifi, Keszi, Trajkovski (Papp L., 60.), Vega (Kocsis B., 60.), Skribek
Vezetőedző: Visinka Ede
Érdi VSE: Kertész F. – Bogdán (Ország, a szünetben), Bozsoki, Pallagi, Németh G. V. – Koós (Pintér N., a szünetben), Kónya, Melczer – Kelemen (Balázsovics, 77.), Mojzer, Gera
Vezetőedző: Limperger Zsolt

Gól: Vega (10., 35.), Skribek (89. – tizenegyesből), ill. Melczer (55.), Pintér N. (73.), Bozsoki (90+2.)

Címkék