A szerencse sem volt mellettünk
2018
nov. 11

A szerencse sem volt mellettünk

Hiába szerzett remek időben, a szünet előtt Ország Péter révén vezetést a Sárvár FC ellen az Érdi VSE, a második félidőben két érdi kapufa mellett egy sárvári gól született, így 1–1-es döntetlennel zárult az Érdi VSE–Sárvár FC mérkőzés az NB III Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

Tovább...
Fordulatos döntetlen
2018
okt. 21

Fordulatos döntetlen

Ugyan a házigazda Puskás Akadémia FC II 2-0-ra is vezetett a félidőben, de az Érdi VSE nem adta fel, egyenlített, azonban a hajrában ismét hátrányba került. A hosszabbításban Bozsoki Imre révén pontot mentettek a vendégek, így 3-3-as döntetlennel ért véget az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában rendezett nyitómeccs.

Tovább...
Pazar győzelmet aratott az ÉRD
2018
okt. 6

Pazar győzelmet aratott az ÉRD

Az első perceket leszámítva más sebességi fokozatban játszott az ÉRD, mint a Mosonmagyaróvár, így ellenfelét könnyedén, 40–26-ra győzte le Szabó Edina együttese.

Tovább...
Beindul a szezon!
2018
okt. 6

Beindul a szezon!

Ugyan néhány sportágban már javában zajlik a bajnokság, azonban néhánynál csak most indul a szezon. Így például a vízilabdázók és a tollaslabdázók is belecsapnak a közepébe, de a kézilabdázók, a labdarúgók és a röplabdázók is megmérettetik magukat.

Tovább...
Érd Kupa az Arénában
2018
aug. 8

Érd Kupa az Arénában

Augusztus 8-án kezdődik a háromnapos Érd Kupa az Érd Arénában, amelyen a hazai csapat, a Budaörs, az MTK Budapest és az Egyesült Államok csapata méri össze erejét és tudását. A mérkőzéseket a kézilabdát szerető nézők ingyen tekinthetik meg. Szurkoljunk együtt az érdi lányoknak! Hajrá Érd!

Tovább...
Kondiba járhatnak az érdi diákok
2018
máj. 30

Kondiba járhatnak az érdi diákok

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat tavalyi megalakulásakor fontos célként tűzte ki, hogy támogassák a diákok szabadidős és sportolási lehetőségeit. Ennek érdekében minden iskolai hónapban kisorsolnak tíz szerencsés általános iskolást, aki úszni járhat, ezúttal pedig a középiskolások közül sorsoltak húsz főt, akik fitness bérletet nyertek.

Tovább...
Sok minden eldőlhet!
2018
máj. 4

Sok minden eldőlhet!

Megszerezheti sorozatban hatodik bronzérmét az ÉRD női kézilabdacsapata. Itthon a labdarúgók, Pécsen a kosarasok, Szegeden a röpisek, Budapesten a pólósok, Pozsonyban az úszók, Dunakeszin a birkózók. Toboroznak a diósdi amerikai focisok, míg Anyák Napján ismét körbekerékpározhatjuk Érdet! Programajánló!

Tovább...
Hétvégi sportprogramok!
2018
ápr. 27

Hétvégi sportprogramok!

Hét sportágban is megméretik magukat az érdiek. A női kézilabdacsapat biztosíthatja dobogós helyezését, a labdarúgók Dunaharasztin vendégeskednek, a kosarasok a sereghajtót fogadják, a röpisek az országos kupán szerepelnek, a pólósok itthon (is) játszanak, az úszók a Duna Arénában állnak rajtkőre, míg a szumósok az Eb-n bizonyítanak Bulgáriában.

Tovább...
Rangadók!
2018
ápr. 6

Rangadók!

Az ÉRD női kézilabdázói Debrecenben, az Érdi VSE labdarúgói hazai pályán, az Andráshida ellen vívnak rangadót. A Delta röplabdázóinak véget ér a bajnokság, míg a kosarasok Zalaegerszegen vehetnek revánsot. A Batthyányban kétnapos vívóversenyt rendez az Érdi Torna Club, míg az ökölvívók Budapesten, a baseballosok több helyszínen méretik meg magukat.

Tovább...
Fiatal tehetség Érden
2018
feb. 15

Fiatal tehetség Érden

Az Érdi VSE NB III-as csapatánál folytatja pályafutását a 19 éves támadó, Kalmár Domonkos, aki a Pest megyei első osztályban szereplő Viadukt SE-Biatorbágy együttesétől érkezik.

Tovább...