Sok minden eldőlhet!

Megszerezheti sorozatban hatodik bronzérmét az ÉRD női kézilabdacsapata. Itthon a labdarúgók, Pécsen a kosarasok, Szegeden a röpisek, Budapesten a pólósok, Pozsonyban az úszók, Dunakeszin a birkózók. Toboroznak a diósdi amerikai focisok, míg Anyák Napján ismét körbekerékpározhatjuk Érdet! Programajánló!

Hasonló tartalmaink:

KÉZILABDA

MEG LEHET A HATODIK BRONZÉREM! Sorozatban hatodik bajnoki bronzérmét szerezheti meg a női kézilabda NB I-ben az ÉRD, amennyiben május 4-én, hazai pályán legyőzi a GVM Europe-Vác együttesét. Részletek ide kattintva!

K&H női kézilabda liga, 24. forduló
05.04., 18.00:
ÉRD–GVM Europe-Vác

LABDARÚGÁS

Az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában a kiesés elől egyelőre sikerrel menekülő Csornai SE-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen május 5-én, 17 órakor. Részletes beharangozó ide kattintva!

NB III, Nyugati csoport, 26. forduló
05.05., 17.00:
Érdi VSE–Csornai SE

KOSÁRLABDA

Nehéz lesz! A tabella harmadik helyén álló PTE-PEAC vendégeként lép pályára május 4-én, 20 órakor a férfi kosárlabda NB II (harmadosztály) Nyugati csoportjának  24. fordulójában a BKG-VMG DSE. Valaczkay Gáboréknak nem lesz egyszerű dolguk a jelenleg bronzérmes helyen álló pécsiek vendégeként, hiszen a két csapat előző összecsapásán, Érden is hiába volt vezére a hazaiaknak a tizenkilenc pontot jegyző Miháczi Ádám, mégis tízpontos, 68–58-as vereséget szenvedtek.

Férfi kosárlabda NB II, Nyugati csoport, 24. forduló
05.04., 20.00:
PTE-PEAC–BKG-VMG DSE

RÖPLABDA

Ismét Szegeden, ismét Országos Mini Kupa! A múlt heti, szuperminiknek tartott OMK-t követően ezúttal már a Delta RSE Érd mini korosztályú alakulata lesz érdekelt az ismételten Szegeden rendezett Országos Mini Kupán, ahol az érdiek egy gárdával indulnak.

VÍZILABDA

Rangadó! A Markovits Kálmán 2005-ös vízilabdabajnokság rájátszásában a 27-35. helyért rendezett hatodik fordulón a négy meccs után két győzelemmel és két vereséggel álló Budapesti Honvéd SE-Érd a három siker mellett egyszer kikapó budapesti Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. ellen száll vízbe a III. kerületi TVE uszodájában, május 5-én, 13 órától.

Markovits Kálmán Gyermekbajnokság, 2005, rájátszás, 27-35. helyért, 6. forduló, III. kerületi TVE
05.05., 13.00:
Budapesti Honvéd SE-Érd–Sport és Szabadidő Nonprofit Kft.

AMERIKAI FOCI

Ismét ki lehet próbálni az amerikai focit! Télen már több alkalommal is tartott toborzó próbanapot beltéren, ám most kültéren, a Diósdi TC labdarúgócsapatának pályáján rendez Try outot a Diósd Saints Amerikai Football Klub május 5-én. Részletek ide kattintva!

ÚSZÁS

Pozsonyban az úszók! Az Érdi Úszó Sport Kft. kilenc sportolója vesz részt a pozsonyi rendezésű Orca Kupa nemzetközi viadalon, ahol a férfiaknál és a nőknél öt-öt korosztálynak tartják a versenyt összesen tizenhét számban. Az érdiektől Magó Gábor edző Jankó Donátra, Ángyán Mátéra, Tohl Patrikra, Dulka Zsófiára, Őri Rebekára, Polgár Laurára, Kenderesi Krisztinára, Soeterbroek Krisztinára és Poteczin Dánielre figyelhet.

Versenykiírás itt , rajtlista itt érhető el!

BIRKÓZÁS

Az Érdi Spartacus SC öt birkózója lesz érdekelt a Dunakeszin, május 5-én rendezett serdülő kötöttfogású országos bajnokságon. Nedvig Máté a 48, Madarassy Zoltán az 52, Kovács Dávid a 62, Sipos Alex a 68, Nagy Gergely a 85 kilogrammosok küzdelmeiben lesz érdekelt. Ezt követően több diák kettes és egyes korosztályú érdi is indul a szintén Dunakeszin, de vasárnap tartott gyermekversenyen.

SZABADIDŐ

„Szórakozz anyáddal” – ezzel a szlogennel rendezi meg ezúttal a Föld napja helyett Anyák Napján a városkerülő kerékpáros túrát az Érd Körbe Egyesület A május 6-án, 10 órakor kezdődő felvonulás célja a környezetkímélő, alternatív közlekedési módok népszerűsítése, a lakóutak forgalmának csillapítása, az érdi utak kerékpározhatóvá tétele. Részletek és útvonal ide kattintva érhetőek el!

Címkék