Rangadók!

Az ÉRD női kézilabdázói Debrecenben, az Érdi VSE labdarúgói hazai pályán, az Andráshida ellen vívnak rangadót. A Delta röplabdázóinak véget ér a bajnokság, míg a kosarasok Zalaegerszegen vehetnek revánsot. A Batthyányban kétnapos vívóversenyt rendez az Érdi Torna Club, míg az ökölvívók Budapesten, a baseballosok több helyszínen méretik meg magukat.

Hasonló tartalmaink:

KÉZILABDA

Ha csak a közelmúlt eseményeire, mérkőzéseire tekintünk vissza, biztosan pikáns mérkőzésre van kilátás a K&H női kézilabda liga 19. fordulójának pénteki rangadóján, amikor az ÉRD a DVSC-TVP-hez látogat. Szabó Edina együttese 18 órától lép pályára a Hódos Imre Sportcsarnokban. Részletek itt! 

K&H női kézilabda liga, 19. forduló
04.06., 18.00:
 DVSC-TVP–ÉRD

LABDARÚGÁS

Egészen furcsa helyzet állt elő az NB III Nyugati csoportjában a 22. forduló előtt. A hét közben, a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzéseket pótolták, melynek eredményeképp az Érdi VSE a másodikról a negyedik helyre csúszott vissza a tabellán, s a második helyre fellépő TARR Andráshida SC-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen, április 7-én, 16 órától. Részletek ide kattintva!

NB III, Nyugati csoport, 22. forduló
04.07., 16.00:
Érdi VSE–TARR Andráshida SC

RÖPLABDA

Véget ér a bajnokság! Utolsó mérkőzését játssza első NB II-es szezonjában a Delta RSE Érd. Dömötör-Mátrai Beáta lányai a Közép csoport rájátszásának ötödik, utolsó fordulójában, április 8-án, 16 órakor játszanak a Közgáz SC-vel. Az érdiek az alapszakasz során kétszer is három szettben maradtak alul az aktuális ellenféllel szemben. A Deltának ezzel a mérkőzéssel zárul első másodosztályú szezonja.

Női röplabda NB II, Közép csoport, rájátszás, 5. (utolsó) forduló
04.08., 16.00:
Delta RSE Érd–Közgáz SC

KOSÁRLABDA

Irány Zalaegerszeg! A tabella ötödik helyén álló Ricsilla Sport vendégeként lép pályára a BKG-VMG DSE férfi kosárlabdacsapata az NB II (harmadosztály) Nyugati csoportjának 21. fordulójában. A zalaegerszegi székhelyű címvédő Ricsilla Sport eddigi húsz találkozójából tizenhármat megnyert hét vereség mellett. A nyolcadik fordulóban a Zala megyeiek 79–68-ra győztek Érden.

Férfi kosárlabda NB II, Nyugati csoport, 21. forduló
04.06., 19.30:
Ricsilla Sport–BKG-VMG DSE

VÍVÁS

Kétnapos vívóverseny. Április 7-én és 8-án, egésznapos vívóversenyt tart az Érdi Torna Club vívó szakosztálya a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában.

ÖKÖLVÍVÁS

Négy versenyzővel, Csóka Klaudiával, Szigetvári Bendegúzzal, Sipos Richárddal és Ruzsinszki Bálinttal vág neki a Vasas SC által a Fáy utcában szervezett Süllős Gyula Emlékversenynek az Érdi Box Klub.

BASEBALL

Az Érdi Baseball és Softball Team U15-ös, Pirates csapata hazai környezetben játszik a Budapest Reds ellen április 7-én, szombaton 13 órakor, míg 8-án, vasárnap előbb az u14-esek és az U16-osok az osztrák ligában, az Expendables alakulat Debrecenben, az NB II-es Astros pedig a Mecset utcai pályán mérkőzik meg.

Címkék