Mozgalmas sporthétvégénk lesz

Az ÉRD női kézilabdacsapata, az Érdi VSE labdarúgói, a Delta röplabdázói, a VMG kosarasai, a Spartacus szumósai, az Érdi Torna Club tornászai és a Masters SE táncosai is megméretik magukat a hétvégén.

Hasonló tartalmaink:

KÉZILABDA

Egygólos, 29–28-as előnyből várja a Storhamar HE elleni idegenbeli visszavágót az ÉRD női kézilabda csapata az EHF-Kupa harmadik, egyben utolsó selejtezőkörében, a csoportkörbe jutásért.

Női kézilabda EHF-Kupa, 3. selejtezőkör, visszavágó
11.18., 18.00:
Storhamar Handball Elite (norvég)–ÉRD

LABDARÚGÁS

Az őszi szezon utolsó mérkőzését játssza az NB III Nyugati csoportjának 15. fordulójában a tabella második helyén álló Érdi VSE, amely a harmadik helyezett Komárom VSE vendégeként lép pályára november 17-én, 13 órakor.

NB III, Nyugati csoport, 15. forduló
11.17., 13.00:
Komárom VSE–Érdi VSE

RÖPLABDA

A negyedik győzelem jegyében! Hazai pályán játszik a női röplabda NB II Közép csoportjának nyolcadik fordulójában a Delta RSE Érd. A három sikerrel és négy vereséggel, így tíz ponttal álló érdiek november 18-án, vasárnap 15 órakor a két győzelemmel és öt vereséggel érkező Kalocsai SE-t látják vendégül a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Női röplabda NB II, Közép csoport, 8. forduló
11.18., 15.00:
Delta RSE Érd–Kalocsai SE

KOSÁRLABDA

A MAFC-Csepel ellen folytatja szereplését a férfi kosárlabda NB II Közép B-csoportjában a BKG-VMG DSE. Valaczkay Gáborék a bajnokság hatodik fordulója előtt a 3-2-es mérleggel álló fővárosi csapattal november 17-én, 18 órakor játszanak.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 6. forduló
11.17., 18.00:
MAFC-Csepel–BKG-VMG DSE

SUMO

Közel kétszáz kategóriában hirdetnek győztest vasárnap a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában, ahol egyszerre három versenyt rendeznek. A két dohión és egy szőnyegen tartott eseményen a szumósok utánpótlás olimpiáját rendezik a gyermek, a diák I-es, a diák II-es és a serdülő korosztályoknak. Ezzel párhuzamosan tartják a Batthyány Kupa grundbirkózó versenyt az intézmény fiatal sportolói számára, valamint a Peugeot Péta Kupát, amely az U12-es, az U14-es, az U16-os, az U18-as és U23-as korosztályok, illetve felnőtt Open kategória magyar bajnoksága lesz. A viadal délelőtt 10 órakor kezdődik.

AKROBATIKUS TORNA

Az idény utolsó pontszerzője! A decemberi országos finálé előtti utolsó pontszerző versenyt rendezik meg Gödöllőn az akrobatikus tornászok számára. Az Érdi Torna Club és az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület is több egységgel méreti meg magát a november 17-én rendezendő Grassalkovich Kupán, igaz, közülük többen már kivívták az ob-döntőn való részvételt.

AKROBATIKUS ROCK N ROLL

Vasárnap akrobatikus rock and roll versenynek lesz házigazdája az ÉRD Aréna. A Masters SE által szervezett Masters Kupa 15 órakor kezdődik.

Címkék