Beindul a szezon!

Ugyan néhány sportágban már javában zajlik a bajnokság, azonban néhánynál csak most indul a szezon. Így például a vízilabdázók és a tollaslabdázók is belecsapnak a közepébe, de a kézilabdázók, a labdarúgók és a röplabdázók is megmérettetik magukat.

Hasonló tartalmaink:

KÉZILABDA

Egy szezon után visszajutott a női kézilabda NB I-be a Mosonmagyaróvári KC SE, amelyet október 6-án, 18 órakor az ÉRD Arénában lát vendégül az ÉRD. Részletes beharangozónkat itt érheti el!

Női kézilabda NB I, 9. forduló
10.06., 18.00: 
ÉRD–Eu-Fire Mosonmagyaróvári KC SE

LABDARÚGÁS

A listavezető FC Ajka otthonában lép pályára az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának kilencedik körében, október 7-én, 16 órától. A mérkőzést az erdivse.hu/elo-kozvetites oldalon élőben közvetítik! Beharangozó itt!

NB III, Nyugati csoport, 9. forduló
10.07., 16.00: 
FC Ajka–Érdi VSE

RÖPLABDA

Hazai pályán folytatja szereplését a női röplabda NB II Közép csoportjában a Delta RSE Érd. Dömötör-Mátrai Beáta lányai a múlt heti, PTE-PEAC elleni 3:1-es vereség után ismét egy Baranya megyei együttest, a Pécsi Horvát Iskolát fogadják a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában október 6-án, 16 órakor.

Női röplabda NB II, Közép csoport, 2. forduló
10.06., 16.00:
Delta RSE Érd–Pécsi Horvát Iskola RSE

VÍZILABDA

A Budapesti Honvéd-SE érdi vízilabda szakosztálya két csapattal is megkezdi szereplését az új idényben. A nagyobbak, azaz a Budapest Bajnokságban szereplő serdülők a nyitófordulóban, október 6-án, 13 órától a HUVK SE-vel mérik össze tudásukat a Tüskecsarnok uszodájában, míg a 2007-es születésűek ugyancsak a budapesti bajnokságban szállnak vízbe október 6-án, amikor 11 órától a házigazda BVSC-Zuglóval csapnak össze a Szőnyi úti uszodában.

Budapesti Serdülő Bajnokság, A-csoport, 1. forduló, Tüskecsarnok uszoda
10.06., 13.00:
BHSE–HUVK SE

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2007, A-csoport, 1. forduló, Szőnyi úti uszoda
10.06., 11.00: 
BVSC-Zugló–BHSE-Érd

TOLLASLABDA

Október 7-én tartja az új szezon első Csoki Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola az intézmény tornacsarnokában. Versenykiírás itt! http://erdmost.hu/2018/10/04/pesti-sport-sokadik-erdi-csoki-kupa/

Címkék