A visszatérőt fogadja az ÉRD

Egy szezon után visszajutott a női kézilabda NB I-be a Mosonmagyaróvári KC SE, amelyet október 6-án, 18 órakor az ÉRD Arénában lát vendégül az ÉRD.

Hasonló tartalmaink:

Nehéz időszaka van az ÉRD női kézilabda csapatának. Szabó Edina együttese ugyan három győzelemmel kezdte az idényt, de a sérüléshullám tetőzéseként a Siófok ellen Janurik Kingára, Jovana Kovacsevicsre, Szabó Laurára és Coralie Lassourcera sem számíthatott a vezetőedző.

A válogatott szünetben azonban rendezhette a sorokat a csapatnál, amely újult erővel vághat neki az Eu-Fire Mosonmagyaróvári KC SE elleni mérkőzésnek.

A vendégek négy kör után két ponttal állnak, hiszen előbb Kisvárdán, majd hazai környezetben az FTC-től szenvedtek vereséget. Ugyan a másik újonc, az Eger vendégeként nyert Bognár Róbert alakulata, de legutóbb hazai pályán pont nélkül maradt az MTK-val szemben.

Érdekesség, hogy az MKC masszőreként dolgozó Tóth Ferenc lányával, az ÉRD irányítójával, Tóth Gabriellával nézhet farkasszemet. De Érdre visszatér a nyáron Mosonmagyaróvárra igazoló két fiatal, Domokos Dalma és Márczy Tekla is, sőt, Szabó Edina együttesében három idényt eltöltő montenegrói beálló, Sara Vukcsevics is ismét az ÉRD Aréna parkettjén méretheti meg magát.

Azaz sok párhuzam vonható a két együttes között, ám az ÉRD még a sérültek ellenére is jobb erőkből áll, így mindenképpen otthon kell tartania mind a két pontot a Mosonmagyaróvár ellen is!

Az ÉRD–Mosonmagyaróvári KC SE mérkőzést Marton Zsófia és Szabó Eszter vezetik. A találkozó október 6-án, 18 órakor kezdődik.

Női kézilabda NB I, 9. forduló
10.06., 18.00: 
ÉRD–Eu-Fire Mosonmagyaróvári KC SE

fotó: Boros Sándor

 

Címkék