Hétvégi sportprogramok!

Hét sportágban is megméretik magukat az érdiek. A női kézilabdacsapat biztosíthatja dobogós helyezését, a labdarúgók Dunaharasztin vendégeskednek, a kosarasok a sereghajtót fogadják, a röpisek az országos kupán szerepelnek, a pólósok itthon (is) játszanak, az úszók a Duna Arénában állnak rajtkőre, míg a szumósok az Eb-n bizonyítanak Bulgáriában.

Hasonló tartalmaink:

KÉZILABDA

Amennyiben a Dunaújváros kikap Kisvárdán és az ÉRD nyer Kecskeméten, úgy biztossá válik, hogy Szabó Edina együttese a dobogón zár a bajnokság idei kiírásában. Részletek itt! 

K&H női kézilabda liga, 23. forduló
04.29., 17.00:
Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE–ÉRD

LABDARÚGÁS

Az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata a Nyugati csoport 25. fordulójában ezúttal április 29-én, vasárnap, 16.30-kor lép pályára, amikor a Dunaharaszti MTK vendége lesz. A mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítik! Részletek itt!

NB III, Nyugati csoport, 25. forduló
04-29., 16.30:
Dunaharaszti MTK–Érdi VSE

KOSÁRLABDA

A sereghajtót fogadják. A férfi kosárlabda NB II (harmadosztály) Nyugati csoportjának 24. fordulójában a BKG-VMG DSE a Dombóvári KSE elleni meglepetésgyőzelem után a sereghajtó Dunaújvárost látja vendégül a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában április 29-én, 16 órakor. A két csapat januárban, a 11. fordulóban találkozott egymással, akkor a Nyitrai Ákos és Kern Péter által vezérelt érdiek 21 ponttal, 76–55-re győztek idegenben. A Fejér megyei alakulat a pontvadászatban eddig mind a 23 találkozóját elveszítette, míg az érdiek tíz győzelemmel és tizenkét vereséggel kilencedikek.

Férfi kosárlabda NB II, Nyugati csoport, 24. forduló
04.29., 16.00:
BKG-VMG DSE–Dunaújváros

RÖPLABDA

Irány az országos kupa! A Delta RSE Érd szupermini korosztálya számos játékossal és csapattal vág neki az április 29-én és 30-án, Szegeden rendezendő Országos Szupermini Kupának. Az érdiek a múlt heti, Budapest Bajnokság érdi fordulójához hasonlóan négy csapattal, A, B, C és D gárdákkal vágnak neki a Tisza-parti megmérettetésnek.

Emellett a régiós gyermekbajnokságban szereplő alakulat Gödöllőn mérkőzik meg április 28-án.

VÍZILABDA

Érden a pólósok! A Budapesti Honvéd SE-Érd serdülő és 2006-os csapata is vízbe száll a hétvégén, sőt, a számos érdit felvonultató Honvéd Utánpótlás Vízilabda Klub (HUVK SE) második csapata a serdülő és gyermek korosztályokban országos bajnoki mérkőzést játszik az ÉRD Arénában.

BENU Fiú Serdülő Országos Bajnokság, B-csoport, 18. forduló, ÉRD Aréna
04.29., 12.30:
HUVK SE II–Aqua SE

BENU Fiú Gyermek Országos Bajnokság, B-csoport, 18. forduló, ÉRD Aréna
04.29., 11.00:
HUVK SE II–Aqua SE

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság, rájátszás, 10-15. helyért, 6. forduló, Széchy Tamás uszoda
04.28., 15.00:
Budapesti Honvéd SE-Érd–Vasas SC

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2006, rájátszás, 13-24. helyért, 9. forduló, Hajós uszoda
04.28., 10.00:
Budapesti Honvéd SE-Érd–ASI-MSA

ÚSZÁS

Huszonegy érdi vesz részt a Duna Arénában április 27. és 29. között rendezett Országos Vidék Bajnokságon, ahol az Érdi Úszó Sport Kft. tizenegy női és tíz férfi versenyzővel indul. A háromnapos viadalon három korcsoportban és 42 versenyszámban hirdetnek győztest. A vidékbajnokságon az érettségi előtt ál Milák Kristóf és Barócsai Petra nem indul.

Az LXVII. Országos Vidék Bajnokság versenykiírását itt , az előzetes rajtlistát itt érheti el!

SZUMÓ

Az Érdi Spartacus SC tíz szumósával rendezik meg április 30-ig a bulgáriai Plovdivban az Európa-bajnokságot, melyen magyar válogatott több mint felét az érdiek adják, akik összesen 25 kategóriában indulnak. Részletek itt! 

Címkék