Hétvégi sportprogram-ajánló

Amatőr tornát tartanak a kézisek, lezárják az alapszakaszt a röpisek, harmadszor fogadják az első helyezettet a kosarasok, Mikulás Kupát tartanak a pólósok, míg az akrobatikus tornászok országos döntőn szerepelnek.

Hasonló tartalmaink:

KÉZILABDA

December 9-én másodszor rendezi meg amatőr kézilabda tornáját az ÉRD női kézilabda csapata. Az ÉRD Arénában 13 órától fog pattogni a labda, ahol férfiak és nők külön versenyeznek. A tornára december 7-én éjfélig bárki jelentkezhet 17 éves kor felett, akár egyénileg (ez esetben a kezdéskor kerül össze csapattársaival), akár csapatban. Részletek ide  kattintva!

A franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon a középdöntő 1. csoportjában december 8-án, 18 órától a három érdivel felálló szerb csapat Oroszországgal vív meg, míg a 2. csoportban Magyarország Szabó Laurával és Tóth Gabriellával a keretében előbb december 7-én, 21 órakor Norvégiával, december 9-én, 15 órakor Németországgal néz farkasszemet.

Női kézilabda Európa-bajnokság, Franciaország, középdöntő
1. csoport, 1. forduló, Nantes

12.08., 18.00: Szerbia–Oroszország

2. csoport, 1. forduló, Nancy
12.07., 21.00: Magyarország–Norvégia

2. csoport, 2. forduló, Nancy
12.09., 15.00:
Magyarország–Németország

RÖPLABDA

Lezárják az évet és az alapszakaszt. Az utolsó mérkőzését játssza a női röplabda NB II Közép csoportjában a Delta RSE Érd, amely a tizenegyedik fordulóban, december 8-án, szombaton, 11 órától a Penta Gödöllői RC U21-es együttesével csap össze. Az érdiek tíz meccs után öt-öt győzelemmel és vereséggel, 17 ponttal hatodik helyen állnak, míg a vendéglátó mind a kilenc eddigi összecsapását megnyerte, s egy meccsel kevesebbet játszott, mint az éllovas PTE-PEAC, ennek ellenére csak egy pont a hátránya.

Női röplabda NB II, Közép csoport, 11. forduló
12.08., 11.00:
Penta Gödöllői RC–Delta RSE Érd

KOSÁRLABDA

Már megint az éllovast fogadják. Harmadszor fordul elő a férfi kosárlabda NB II Közép B-csoportjában, hogy a BKG-VMG DSE az aktuális listavezetőt fogadja, hiszen az érdiek december 9-én, vasárnap, 16 órakor a KKS DSE-t látják vendégül a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában. Igaz, Miháczi Ádáméknak nincs rossz mérlegük az első helyezettek ellen, mivel legutóbbi hazai meccsükön nem kis bravúrt végrehajtva győzték le a Szent Pál Akadémiát hét ponttal, míg két héttel korábban a Közgáz SC és DSK/A csapatát is alaposan megszorongatták, de nem tudtak nyerni.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 9. forduló
12.09., 16.00:
BKG-VMG DSE–KKS DSE

VÍZILABDA

December 9-én, vasárnap az ÉRD Arénában rendeznek Mikulás Kupa vízilabda tornát. A házigazda Budapesti Honvéd SE-Érd mellett másik három együttes méri össze tudását a Velencei úti uszodában 11 órától.

AKROBATIKUS TORNA

Az Érdi Torna Club nyolc egysége lesz érdekelt a Központi Tornacsarnokban rendezett akrobatikus torna országos bajnoki döntőn, ahová az évközi pontszerző versenyek után a kategóriákban az első hat-hat helyezett kvalifikálta magát a december 8-ai finálén.

Az Érdi Torna Club indulói az akrobatikus torna országos döntőn
újonc vegyespáros: Verbinyecz Dániel–Szloszjár Ajsa
újonc kettes: Kovács Kíra–Dávid Fruzsina, Katona Lilla–Csurgai Jázmin
gyermek vegyespáros: Balogh Máté–Töpler Natasa, Schuman Márton–Csákány-Csáfordi Míra
gyermek kettes: Tari Gabriella–Hidvégi Kinga
gyermek hármas: Mák Virág–Pelczel-Nagy Eszter–Mezei Boglárka
11-16: Kis Vanda–Balogh Dorka–Sárdi Borbála

Címkék