Szurkolói ankétot tartott az Érd kézilabda csapata hétfőn este. Az ankéton a szurkolók és a játékosok ismét találkozhattak egymással, és a szurkolók feltehették kedvenceiknek kérdéseiket. Természetesen szó esett az alapszakaszbeli teljesítményről, a rájátszásról és a nemzetközi kupa szereplésről is.

Hasonló tartalmaink:

 

Az Érd női kézilabda csapatának szurkolói egy év után ismét szurkolói ankéton találkozhattak kedvenceikkel. Az összejövetelen a szurkolók elmondhatták véleményüket és kérdéseket tehettek fel a játékosoknak, vezetőknek. Szekeres Klára elmondta, fontosnak tartja a szurkolókkal való kapcsolattartást, és örömmel elegyedik szóba az utcán az őt megszólító érdi lakosokkal.

 

vlcsnap-2014-04-15-14h11m39s121

 

A csapatkapitány azt is elmondta, tudja, hogy nem mindig teljesítenek úgy, ahogyan azt a szurkolók elvárják tőlük, de fontos, hogy egy-egy elveszített mérkőzés után is támogassák őket az érdiek, hiszen ők mindent megtesznek azért, hogy büszkék lehessenek rájuk.

 

vlcsnap-2014-04-15-14h29m29s109

 

A csapat rajongói ezúttal is sok mindenre kíváncsiak voltak, faggatták a lányokat arról, hogy miért ilyen hullámzó a teljesítményük, szóba került a Buxtehudeban elveszített mérkőzés, és érdeklődtek az esetleges igazolásokról is, de természetesen szóba került a rájátszás is. Vajon valóban büszkék lehetnek az érdiek a lányokra, vagyis sikerül-e megismételni a tavalyi teljesítményt és meglesz-e idén is a bronzérem?

Hogy meglesz-e a harmadik hely, az néhány hét múlva kiderül. A szurkolók természetesen a hátralévő mérkőzéseken is támogatják a lányokat.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék