Az ülés elején egy sürgősségi előterjesztést is a napirendi pontok közé vett a bizottság. Ez a csatornázáshoz kapcsolódott, amely a talajterhelési díjakra vonatkozó adatszolgáltatást jelenti. Fülöp Sándorné bizottsági elnök ennek kapcsán elmondta, hogy a csatorna rákötések tekintetében korábban meghatározott április végi határidő június 30-ra módosult.

Hasonló tartalmaink:

 

A házhoz menő lomtalanítás bevezetésével kapcsolatos tapasztalatokról Szamek Zsolt az Érd és Térsége Hulladékkezelő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója beszélt a bizottságnak, aki elmondta azt is, hogy a február elsején indult szolgáltatást eddig 43 háztartás igényelte.

 

vlcsnap-2014-04-22-17h53m37s153

Az Érdi Közterület Fenntartó Intézmény kezelésébe tartozik az Ercsi úti köztemető valamint a Széles utcai piac is. A tavalyi működési eredmények is a bizottság elé kerültek. A temető kapcsán Fülöp Sándorné hangsúlyozta, hogy a terület minden évben kevésbé tudja kiszolgálni az igényeket, így a város mindent megtesz a bővítés érdekében. A piac kapcsán pedig a bizottság elnöke elmondta, hogy fejlődik a terület, többek között a parkoló órák is előrelépést jelentettek a működésben.

 

vlcsnap-2014-04-22-17h52m43s121

A város zajvédelemével kapcsolatban is készült egy felülvizsgálat, amelyet elfogadott a bizottság. A többi napirendi ponthoz hasonlóan, ezt is tárgyalja a csütörtöki közgyűlés.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék