A májusi hosszú hétvégén rendezték meg az országos mini, illetve az országos szuper mini kupát röplabda sportágban. A Delta Röplabda Sportegyesület mindkét korosztályban elindult, szuper miniben 4 csapattal is. A mini korosztály második helyen végzett, a szuper minisek első számú csapata pedig a negyedik lett.

Hasonló tartalmaink:

 

A Delta mini korosztálya a hazai rendezésű nyuszi kupán nem szerepelt az elvártnak megfelelően, azonban az elmúlt hétvégén javítottak. Ekkor rendezték meg ugyanis az országos mini kupát, ahol kiváló eredményt értek el.

Az országos megmérettetésen mini korosztályban 16 kiemelt csapat versenyzett, és 18-an indultak az alap csoportban. A deltások az alapcsoportban értek el második helyezést- tudtuk meg a Delta Röplabda Sportegyesület vezetőedzőjétől,Dömötör-Mátrai Beátától.

Az országos mini kupát május 3-4-én rendezték meg, az azt megelőző napokban pedig, május 1-2-án pedig az országos szuper mini kupát bonyolították le. Itt 48 csapat vett részt a küzdelmekben, az érdiek 4 csapatot is indítottak.

A versenyek folytatódnak, május 10-én a Delta fiú csapat vesz részt az országos kis mini bajnokságon. Mátrai Beáta bizakodó, hiszen az év során több tornán is indultak a fiúk, és mindegyiken az első helyet szerezték meg.

A riport teljes terjedelmében megtekinthető az ÉRD TV Mozgás cím ű műsorának május 7-ei adásában.

 

 

Címkék