Május 24-31 között az ügyvéd labdarúgó-elit Diósdra költözik! A Mundivocat 2014, avagy az Ügyvédek Labdarúgó-világbajnoksága központi helyszíne – a franciaországi Nizzát, a toszkán Montecatinit vagy a marokkói Marakest megelőzve – Budapest és Felcsút lesz.

Hasonló tartalmaink:

 

A torna lebonyolításában napi hat mérkőzés megrendezésével a Diósdi Torna Club (DTC) is részt vesz. A rendezvényre készül el az új lelátó és a teljes egészében felújított füves pálya. A három korosztályban – Classic (korhatári megkötés nélküli), Masters (35 év felettiek), Legends (45 évnél idősebbek, 2014-ben először megrendezve!) – várhatóan 80-100 csapat részvételével lebonyolításra kerülő Mundiavocat minden idők legnagyobb létszámú ügyvéd-világbajnoksága lehet. A Masters kategória aktuális Európa-bajnoka a magyar ügyvédek csapata!

 

 

mundiavocat

 

 

“Boldog vagyok, hogy újabb sportdiplomáciai sikert elérve, egy nyertes pályázatot követően Diósd lesz a világbajnokság egyik helyszíne. Bízom benne, hogy végül a magyarok nemcsak a remek rendezésnek, hanem az eredménynek is örülhetnek” – mondta Hisnyay-Heinzelmann Béla, a DTC elnöke. A pontos menetrendet a sorsolást követően, később teszi közzé a DTC.

 

forrás: Mi újság, Diósd (2014. május), kép forrása: facebook

 

 

Címkék