Hétvégén a gyerekeké volt a főszerep, szombaton tartották ugyanis a városi gyermeknapot. A rendezvény két helyszínen zajlott, a város főterén és a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében. Kézműves foglalkozással, ügyességi vetélkedőkkel, zenés-táncos műsorokkal várták a családokat.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Ezekkel a gondolatokkal nyitotta meg T. Mészáros András polgármester az idei városi gyermeknapot. A szervezők közel 1 hónapon át dolgoztak azért, hogy a gyerekek jól érezzék magukat ezen a rendezvényen. Színes kavalkáddal és változatos programokkal várták a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az idei gyermeknap – a korábbiakhoz hasonlóan – a környezettudatosság jegyében zajlott.

A programok két helyszínen zajlottak. A város főterén táncos-énekes produkciók szórakoztatták a közönséget, árusok kínálták portékáikat, de a gyerekek megnézhették a tűzoltóautót, a rendőrlovakat és felülhettek a rendőrmotorra is. A Magyar Földrajzi Múzeum kertjében pedig kézműves foglalkozással várták az érdeklődőket. De természetesen a bohóc, az óriás légvár, az arcfestés, a lufi, a vattacukor és persze a lángos és a palacsinta sem hiányzott a rendezvényről.

 

Would you like to replay the video?

 

 

fotók: Boros Sándor

 

 

 

 

Címkék