Idén Érd Városa adhatott otthont a Pest Megyei Kézilabda Szövetség által rendezett korosztályos döntőknek június 7-én, szombaton. A rendezvény a Final24 nevet kapta. Az események két helyszínen zajlottak. A rendezvényen az 1998-as korosztálytól egészen a felnőttek korosztályig rendeztek mérkőzéseket.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Tavaly Dabas, idén Érd adott otthont a Final24 Utánpótlás Kézilabda Tornának, a Pest Megyei Kézilabda Szövetség szervezésében. Az eseményen Pest megye döntős csapatai vettek részt, több korosztályban.

Az események a Batthyány Tornacsarnokban és az Érd Arénában párhuzamosan zajlottak. A Batthyány Tornacsarnokban  a 98-as, a 2000-2002-es fiú, illetve a 2000-es lány csapatok döntőit rendezték meg, míg az Érd Arénában a 98-as, a 2002-es és a junior leány döntőket játszották le, valamint a fiú junior, és a női és a férfi felnőtt együttesek is itt mérték össze erejüket.

A nap folyamán természetesen érdi csapat is pályára lépett. Utánpótlás csapatunk a Vác ellen lépett pályára, ezúttal vereséget szenvedtek fiataljaink, de ahogy mondani szokás, szépen csillog az ezüstérem is.

A két helyszínen megrendezett Pest megyei döntők jó hangulatban teltek és magas színvonalon zajlottak.  A program része volt az eredményhirdetés és az éremátadás, valamint az egyes mérkőzések legjobbjainak a megválasztása is. Mindezek mellett a Batthyány Tornacsarnokban szivacskézilabda bemutató is színesített a programot.

 

Would you like to replay the video?

 

Címkék