Június 7-én szombaton A diósdi Eötvös József Általános Iskola tornatermében rendezték meg az I. Nippon Zengo Maraton Sportnapot, mely elsősorban egy jótékony célú rendezvény volt. Az eseménnyel a Karcagon élő leukémiás kisfiúnak, Kiss Gergőnek gyűjtöttek a szervezők. A Sportnap másik célja a sport és sport tevékenységek népszerűsítése volt.

Hasonló tartalmaink:

 

Egész napos Sportprogram várta szombaton a Diósdi Általános Iskola tornatermébe érkezőket. Ekkor rendezték meg ugyanis az I. Nippon Zengo Maraton Sportnapot. Az egész napos sporteseményt elsősorban jótékonysági céllal rendezték meg. A Sportnapra az ország számos pontjáról érkeztek, nem csak a közeli településekről, és a fővárosból, hanem többek között szegedi és jászapáti résztvevőkkel is büszkélkedhetett az esemény. Ők mind azért jöttek, hogy segítsenek a beteg kisfiún.

A Sportnap másik célja a sport és sport tevékenységek népszerűsítése volt. A résztvevők több sportot is kipróbálhattak, és természetesen nagy érdeklődés kísérte a Nippon Zengot is, amely a Sportnap nevében is szerepel. Kozár Barbara elmondta, hogy a Nippon Zengo egy újfajta küzdősport aerobik, melynek jelentése építsd újra önmagad.

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék