Csőtörés miatt terelés Diósdon

Diósdon a Szabadság utca 14. házszám előtt, a 8102-es jelű összekötő úton csőtörés miatt teljes pályás lezárást vezetnek be a szakemberek május 31-től. Az érintett útszakaszon kizárólag ezen a vonalon közlekedő buszjáratok hajthatnak át, a helyi célforgalomnak az úti céljuk felőli oldalról lesz csak lehetőségük behajtani a Szabadság útra.

Hasonló tartalmaink:

Az átkelő forgalom számára a törökbálinti Raktárvárosi út – Vasút utca – Kamaraerdei út – Dózsa György út és a diósdi Balatoni út (7-es főút) lesz terelőútként kijelölve. A megváltozott forgalmi rendre külön táblák hívják majd fel a figyelmet valamennyi érintett szakaszon.

A csőtörés okozta hiba és útbeszakadás helyreállítása folyamatban van, azonban ennek kivitelezése előre láthatóan több hónapot is igénybe vehet.

A munkavégzés ideje alatt a térségben közlekedőknek érdemes utazás előtt tájékozódniuk az aktuális forgalmi helyzetről, ezt megtehetik a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál a 06-1-336-2400-s telefonszámon és a www.utinform.hu oldalon keresztül is.

8102 zárás beszakadás miatt

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Címkék