Agárdi Popstrand: érdieknek féláron!

 

Idén is féláron látogathatják az Agárdi Popstrand nyári koncertjeit mindazok, akik érdi lakcímkártyával rendelkeznek. Az erről szóló együttműködési megállapodást ma délben írta alá T. Mészáros András, Érd polgármestere és Turbók János, a Popstrand főszervezője.

 

A Tankcsapda jubileumi turnéjának egyik állomása Agárd lesz június 28-án, s ez lesz idén az első olyan koncert a Popstrandon, amelyre féláron juthatnak be mindazok, akik érdi lakcímkártyával rendelkeznek. Immár nyolc éves múltra tekint vissza Érd városa és az Agárdi Popstrand együttműködése – mondta mai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András polgármester. Büszkék vagyunk arra, hogy ez idő alatt gyümölcsöző együttműködés alakult ki, s évről évre megújíthatjuk a megállapodásunkat – hangsúlyozta. 2007-ben kötöttük meg az első szerződést, s azóta egyre több érdi él a lehetőséggel – tette hozzá a polgármester.

 

 

Turbók János főszervező elmondta: több önkormányzattal is van hasonló megállapodása a Popstrandnak, de az érdi jelenlét a koncerteken kiemelkedő. Ez nem csoda, hiszen az ország legnevesebb zenekarai lépnek fel Agárdon, és más koncertekhez képest még a teljes árú belépő is igen kedvező. Az érdiek ráadásul ennek felét fizetik, amennyiben a jegyvásárlásnál felmutatják lakcímkártyájukat, így egy-egy koncertért maximum kétezer forintot kell fizetniük – hangsúlyozta Turbók.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is kiváló programot kínál a Popstrand: a Tankcsapda mellett fellép majd többek között az EDDA Művek, a Neoton, Janicsák Veca, az Irigy Hónaljmirigy, Keresztes Ildikó, az R-GO, Vastag Csaba, a BY THE WAY, Radics Gigi és Demjén Ferenc.

Az Agárdi Popstrand idei programja:

JÚNIUS

21. ROCK BAND (ingyenes)

28. TANKCSAPDA

 

JÚLIUS

4. ROCK BAND (PÉNTEK)

5. EDDA MŰVEK, PATAKY MŰVEK

11. DANCE BEACH: BOKA ÉS A KLIKK (PÉNTEK)

12. NEOTON, JANICSÁK VECA

18. DANCE BEACH: BOKA ÉS A KLIKK (PÉNTEK)

19. IRIGY HÓNALJMIRIGY, KERESZTES ILDIKÓ

25. DANCE BEACH: BOKA ÉS A KLIKK (PÉNTEK)

26. DEMJÉN FERENC, RADICS GIGI

 

AUGUSZTUS

1. DANCE BEACH: BOKA ÉS A KLIKK

2. R-GO, BY THE WAY

9. BERECZKI ZOLTÁN, VASTAG CSABA

16. MOBILMÁNIA, LORD

19. ISMERŐS ARCOK, KOWALSKY MEG A VEGA

 

 

 

Would you like to replay the video?
Hasonló tartalmaink:
Címkék