A hivatalos sajtótájékoztató napján, az elmúlt évekhez hasonlóan a közönségnek is bemutatták az Érd női kézilabda csapatának 2014/15-ös keretét. Ezúttal azonban egy bemutatóedzésen ismerkedhettek meg az új játékosokkal a csapat szurkolói.

Hasonló tartalmaink:

 

Július 11-én, pénteken a nagyközönség számára is bemutatták a 2014/15-ös szezon csapatát. Idén, újdonságként egy bemutatóedzést is láthattak a szurkolók, amelyen természetesen már az újonnan igazolt játékosokat is felléptek. A klub három junior korú sportolóval is szerződést kötött, így Takács Kitti, Nick Viktória és Mester Nóra is részt vett a tréningen, és természetesen az orosz Ekaterina Kostiukova, a francia válogatott Mariama Signaté, valamint a 210-szeres szerb válogatott Katarina Krpez is bemutatkozott.

A pénteki eseményekkel a csapat hivatalosan is megkezdte ötödik szezonját az NBI-ben. A bemutatóedzés jó hangulatban telt, hétfőtől azonban már a nagyközönség kizárásával, csak feladataira koncentrálva készül az együttes a 2014/15-ös bajnoki szezonra.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék