Az Érd és Környéke Horgászegyesület családi napot tartott szombaton Ófaluban, a Duna-parton, a téglagyár melletti területen. A horgászok hagyományos rendezvényén ez alkalommal is a nap kiemelt eseménye a halászléfőző verseny volt.

Hasonló tartalmaink:

 

1983 óta, az Érd és Környéke Horgászegyesület fennállása óta minden évben szerveznek a horgászok valamilyen családi rendezvényt. A halászléfőző versennyel egybekötött családi napot immár 9. alkalommal tartották meg hétvégén Ófaluban, a téglagyár melletti területen. A rendezvény elsődleges célja az egyesület és a horgászás népszerűsítése volt.

A nap kiemelt eseménye a halászléfőző verseny volt, amelyhez az alapanyagokat a Horgászegyesület biztosította idén is. A különböző recept szerint készült halászleveket idén is zsűri értékelte. Az első helyezettnek járó díjat és kupát idén Veres Zsolt és csapata vehette át, amelynek nőtagjai mindent megtettek azért, hogy ezt a szép eredményt elérjék.

A nyertes csapat tagjainak az megtisztelő feladata lesz jövőre, hogy a közös, 100 liternyi halászlét megfőzze a vendégek számára.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék