Így készült a nyertes halászlé

Családi napot tartott a hétvégén az Érd és Környéke Horgászegyesület. A civil szervezet immár hagyományos eseményére ezúttal is sokan kilátogattak.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd és Környéke Horgászegyesület több mint tíz éve minden évben megrendezi a nagy népszerűségnek örvendő családi napot. Az Ófalusi Duna-parton megtartott rendezvény gerincét ezúttal is a halászléfőző verseny adta, amire most is sokan jelentkeztek. Idén tizenkét csapat versengett, hogy főztjükkel elnyerjék a zsűri és műértő közönség tetszését, nem utolsósorban pedig az értékes ajándékokat. Muskovics András az Érd és Környéke Horgászegyesület gazdasági vezetője, az esemény szervezője elmondta, nem csak az egyesület tagjait vagy horgászokat vártak, hanem mindenkit, aki szerette volna társaságban és jó hangulatban tölteni a szombati napot.

A családi napra T. Mészáros András polgármester is kilátogatott, aki elmondta, ahogy a mostani rendezvényt, úgy a horgászegyesület egész tevékenységét fontosnak tartja, amit a városnak is támogatnia kell. Hivatalosan 800 tagja van az egyesületnek, amelynek hamarosan horgásztava is lehet – tette hozzá T. Mészáros András.

Ha kötetlenebb formában is, de a családi nap a halászléfőző verseny után is folytatódott. A szervezők egészen alkonyatig várták a kikapcsolódni vágyó embereket.

Címkék