A félidőben még 14:14-es döntetlenre állt a  Vardar Skopje elleni hétvégi felkészülési mérkőzésen az ÉRD, a végén azonban három gólos vereséget szenvedett csapatunk. Mától kaphatóak a bérletek a csapat hazai mérkőzésire az ÉRD Arénában.

Hasonló tartalmaink:

 

Bérlet információk:

A 2014/15-ös szezon bérleteit 2014.08.18-tól lehet megvásárolni az Érd Arénában, az uszoda recepcióján. Jegypénztár nyitva tartás: minden nap (H-V) 08:00 – 18:00 között.

Bérlet ára: 14.000.-Ft. A 2014/2015-ös szezon bajnoki alapszakasz hazai mérkőzésire érvényes. NEM ÉRVÉNYES a nemzetközi, Magyar Kupa és rájátszás mérkőzéseire. Diák,- és nyugdíjas bérlet nincs.

A tavalyi szezonban bérlettel rendelkezők helyeit 2014. 08. 24-ig tartjuk fent, utána értékesítjük őket. A bérletek névre szólnak, nem átruházhatóak!

 

 Fontos változások az idei jegyértékesítéssel és belépéssel kapcsolatban:

On-line is lehet jegyet venni az Érd Aréna honlapján. Csak felnőtt jegyeket értékesítünk on-line!

VISA, MAESTRO, MASTER CARD kártyákkal lehet igénybe venni.

 

Előnyei:

- 0-24-ig nyitva,

- nincs sorban állás.

A bérletkártyák használhatóak és/vagy:

- kézilabda bérletre

- kézilabda jegyre (pl.: nemzetközi)

- uszodajegy, bérlet tölthető rá

- online felületen ellenőrizhető (a vásárlásnál megadott e-mail címre egy jelszót küldünk, amivel az Érd Aréna honlapján tudja követni a bérletének érvényességét, stb.)

 

 Jegyárak:

Felnőtt belépő: 1500Ft

Diák,- nyugdíjas belépő: 800Ft (érvényes diákigazolvánnyal és 18 éves korig, ill. érvényes nyugdíjas igazolvány, 65 felett INGYENES)

Díjmentes jegy igénylési lehetőség

 

Belépés menete:

 

A bejáratnál jegyellenőrző kapuk kerülnek felállításra. A belépőjegyet, vagy bérletet a vonalkód olvasó alá kell helyezni, mely 1 mp alatt jelzi a kijelzőn, hogy érvényes, vagy érvénytelen a jegy. A belépésnél a rendszer megkülönbözteti a kedvezményes jegyeket, így azok a belépésnél is ellenőrzésre kerülnek. Pl.: diákjegynél kiírja, hogy “érvényes diákjegy”.

 

Fontos, hogy a jegyek és bérletek egyszeri belépésre jogosítanak fel! Amennyiben az aréna területéről az esemény előtt/közben kimegy vendégünk (pl.: dohányozni), akkor karszalagot kell kérnie az önkéntes segítőinktől. Tehát visszajönni az aréna területére KIZÁRÓLAG karszalaggal tud minden kedves vendégünk.

 

Az első hazai bajnoki mérkőzésre  szeptember 3-án kerül sor, amikor a Szeged KKSE csapata lesz a vendégünk.

 

forrás: handballerd.hu

 

 

Címkék