Három baloldali párt, az MSZP, a DK és az Együtt adja a Farkas Zsuzsanna független jelölt mögött álló képviselőjelölti listát Érden, az októberi önkormányzati választáson. Erről maguk az érintettek számoltak be tegnapi sajtótájékoztatójukon.

 

Az MSZP, az DK és az EGYÜTT közös listát és 12 egyéni képviselőjelöltet indít október 12-én, az önkormányzati választáson. A jelölteket tegnap sajtótájékoztatón mutatták be. Az elmúlt hetekben folytatott tárgyalások eredményeképpen a listás helyeket úgy osztották el a pártok, hogy az MSZP hét, a DK  három, míg az EGYÜTT  két képviselőjelöltet indít.

 

Az MSZP az 1. választókerületben Csutora Lászlót, a 3.-ban Dombai Tamást, az 5.-ben Érdi Istvánt, a 6.-ban Szűcs Gábort, a 7.-ben Földesi Csabát, a 8.-ban Szalóki Sándort, a 11.-ben pedig Csépán Istvánt indítja.

A DK színeiben 2. választókerületben Herczeghné Maróti Györgyi, a 4.-ben Varga Gábor, a 12.-ben dr. Havasi Márta indul, míg az EGYÜTT a 9. választókerületben Gasparics Ferencet, a 10.-ben pedig Csornainé Romhányi Juditot indítja.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék