A 2014-es Érdi Napok rendezvénysorozata – a hagyományoknak megfelelően – idén is az utcabállal vette kezdetét az elmúlt szombaton. A város Főterén megtartott eseményen táncelőadásokkal, kézműves- és kirakodóvásárral valamint koncertekkel várták az érdieket.

Hasonló tartalmaink:

 

 

 

Ez a vidámság jellemezte az utcabál hangulatát, amire ebben az esztendőben is több ezren látogattak k az érdi Főtéren. Az esemény szervezője úgy látja, ez elsősorban a változatos programoknak volt köszönhető. Az utcabálra kilátogatók két színpad kínálatából is válogathattak az est folyamán. A Földrajzi Múzeum kertjében felállított színpadon a helyi kötődésű előadók mellett bábszínházzal és táncbemutatóval várták az embereket, de a mulatós zene egyik legismertebb alakja, Csocsesz is hatalmas tapsot kapott a közönségtől. Eközben a Művelődési Központ előtti színpadnál is zajlottak az események, ott jártunkkor éppen Fluor Tomiékat kellett kimenekíteni a rajongók gyűrűjéből.

“Olyan sokan jöttek el, hogy akár két NBI-es labdarúgó mérkőzés is kitelne belőle” – Ezt már T. Mészáros András polgármester mondta, aki rövid beszédében hivatalosan is megnyitotta a Érdi Napok 2014-es rendezvénysorozatát. T. Mészáros András után az idei utcabál egyik sztárfellépője, a Compact Disco zenekar lépett a színpadra.

Az utcabál ugyan szombat éjjel vagy legkésőbb vasárnap hajnalban már mindenki számára véget ért, de az Érdi Napok további rendezvényeire egészen a hét végéig várják az érdeklődőket.

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék