A Prettl Hungária elektronikai cég néhány éve települt Érdre, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre több munkahelyet teremt az érdieknek. Újabb bővítésre készül a vállalat, ami további munkahelyeket is jelent  -  erről számolt be T. Mészáros András polgármester.

Hasonló tartalmaink:

 

 

 

Az M7-es autópálya érdi csomópontjának átépítéséhez kapcsolódó közbeszerzés lezárult, elkezdődtek az engedélyeztetési folyamatok, hamarosan indulhatnak a munkálatok Parkvárosban – hangsúlyozta T. Mészáros András. A polgármester hozzátette, ezzel párhuzamosan az Interspar áruház építése is elkezdődik, így egy év múlva egy megújult alközpont áll majd a parkvárosiak rendelkezésére.

Megújul a polgárőr székház és körzeti megbízotti iroda Ófaluban, így tovább javulhat a közbiztonság a településrészen. A városvezetés továbbra is nagy hangsúlyt fektet a polgárőrségre, amely az elmúlt években példaértékű munkát végzett a városban. T. Mészáros András polgármester hozzátette, hogy az egyik ellenzéki polgármester-jelölt városőrséget hozna létre a – azonban a város vezetője hangsúlyozta, a jövőben is a polgárőrség bevonásával kívánják ellátni a közbiztonsági feladatokat.

A polgármester az orvosi ügyelet fejlesztéséről is beszélt. Új mentőtiszti autó áll majd az ügyelet rendelkezésére, amelynek köszönhetően így még hatékonyabb egészségügyi szolgáltatást vehetnek igénybe hétfőtől az érdiek.

 

Would you like to replay the video?

 

Címkék