Szerdán délután hivatalosan is átadásra került a megújult Diósdi Sportcentrum. A beruházás a Diósdi Önkormányzat és a Diósdi Torna Club együttműködésének köszönhetően valósult meg. A közel egy évig tartó kivitelezés során többek között, kicserélték a futballpálya füvét, lelátó és beléptető rendszer létesült, és felújították az öltözőket is. Az új létesítményt ünnepélyes kereket között avatták fel.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Hosszú folyamat ért véget szerdán délután, közel két és fél éve kezdték meg ugyanis a Diósdi Sportcentrum felújításának előkészületeit. A kivitelezés közel egy évet vett igénybe. Az átadó ünnepségen beszédet mondott Spéth Géza, Diósd polgármestere, Hisnyai-Heinzelmann Béla, a Diósdi Torna Club elnöke, dr. Aradszki András országgyűlési képviselő, valamint a Dunai Antal olimpia bajnok labdarúgó, a Magyar Olimpiai Bizottság tagja. Az átadó ünnepséget diósdi óvódások és általános iskolások műsora színesítette. A ceremónia zárásaként átvágták a nemzeti színű szalagot.

A megújult környezet természetesen a fiatalok tetszését is elnyerte. Az átadó ünnepséget követően az utánpótlás csapatok is birtokba vehették az új füves pályát.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék