Biztosított a költségvetés a Modern Városok Program befejezésére

Gyopáros Alpár államtitkár biztosította a városvezetést arról, hogy rendelkezésre állnak a pénzügyi források a Modern Városok Program befejező szakaszára – többek között erről is beszámolt sajtótájékoztatóján Aradszki András országgyűlési képviselő.

Hasonló tartalmaink:

Az egyeztetésen Gyopáros Alpár biztosította Aradszki András országgyűlési képviselőt és T. Mészáros András polgármestert arról, hogy folytatódhat a Modern Városok Program Érden. Ennek legfontosabb jele, hogy a Csaba utca munkálatai hamarosan befejeződnek. Aradszki András az ott lakók türelmét kérte, hiszen az újjáépítés mind műszakilag, mind közlekedéstechnikailag nehéz feladat.

Folytatódnak az útépítések: az érdi utak megújítása továbbra is fontos szempont a városfejlesztésben. Az országgyűlési képviselő jó kezdeményezésnek tartja a parkvárosi utcák – Nyomdász, Olvasztár, Művezető – aszfaltozását, mely lakossági hozzájárulással valósulhatott meg.

Aradszki András gratulált az Ifjúsági Önkormányzat új megválasztott diákpolgármesterének, alpolgármestereinek és képviselőinek. Sok sikert kívánt a diákoknak és felhívta a figyelmüket arra, hogy a politika milyen komoly dolog és mennyire fontos a társadalom, az emberek, a város szolgálata.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sargentini-jelentés kapcsán kiemelte, hogy politikai támadásról van szó, mely ellen a magyar Parlament tiltakozik.

nyugdíjprémium ügyében ismertette, hogy idén akár a 18 ezer forintot is elérheti az az összeg, amit az idősek számára biztosít a kormány.

A parlamenti őszi ülésszak egyik legfontosabb tárgyalandó kérdésének a nemzeti éghajlatváltozási stratégiát nevezte meg, melynek fő üzenete, hogy Magyarország az éghajlatváltozás kezelése tekintetében előkelő helyen áll.

Aradszki András végezetül felhívta Érd és környéke figyelmét arra, hogy emlékezzenek meg az aradi vértanúkról, valamint az 1956-os forradalom és szabadságharc bukásáról.

Címkék