Nemrégiben új helyre költözött a Polgármesteri Hivatal Humán Irodája, aminek hivatalos és egyben ünnepélyes átadására tegnap délelőtt került sor.

Hasonló tartalmaink:

 

Mint azt az Iroda vezetője elmondta, a feladatok ugyan nem változtak, a munkavégzés körülményei viszont annál inkább. Egy régóta húzódó probléma végére került pont azzal, hogy az önkormányzat Humán Irodája új helyre költözhetett, fogalmazott T. Mészáros András az új épületrész tegnapi, ünnepélyes átadóján, amin több városi intézménynek a vezetője is jelen volt. A polgármester hozzátette, a Hivatal már egy ideje kinőtte a most rendelkezésére álló épületet, ráadásul a Humán Iroda olyan emberekkel foglalkozik, akiknek az ügye sok esetben több figyelmet és kulturáltabb körülményeket kíván, ezt pedig a korábbi helyszín már nem tudta kellőképpen kielégíteni.

A négy iroda és a hat munkaállomás, valamint a korábbi ügyfélfogadási helyhez képest több tíz négyzetméterrel megnövelt munkaterület két hónap alatt készült el. Az egykoron fodrászatként üzemelő helyiségekbe költöző Humán Iroda vezetője elmondta, nagyon örülnek az újonnan kialakított épületnek, ami – reményei szerint – mind kollégáinak, mind a hozzájuk forduló ügyfeleknek nyújt majd színvonalasabb szolgáltatást.

A Polgármesteri Hivatal Humán Irodája az eddigi Alsó utcai iroda helyett ezentúl a Budai út 8-as szám alatt várja egykori és leendő ügyfeleit.

Az összeállítás az Érd Tv 2014. október 10-ei Híradójában megtekinthető:

http://erdmost.hu/tv/2014/10/10/hirado-2014-oktober-10/

 

 

 

Címkék