ethSokak megkeresésére előzetesen tájékoztatjuk tisztelt érdi lakossági ügyfeleinket, hogy az idei őszre is elkészítettük az úgynevezett zöldjárati munkatervet. Ennek során, az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően, a lakosságnál összegyűlt kerti nyesedéket, lombot tervezzük elszállítani.

Hasonló tartalmaink:

 

A szállítási ütemezést, az újonnan felálló Érd Megyei Jogú Város közgyűlése első rendes munkanapjára kívánjuk jóváhagyásra beterjeszteni. Terveink szerint a zöldjáratokat november első felében indítjuk, amikorra már jelentősebb mennyiségben elhullajtják lombjukat a fák.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a helyi sajtó valamennyi felületén, valamint az ÉTH honlapján folyamatosan megjelentetünk minden információt a zöldjáratok útvonal tervéről és indulási ütemezéséről.

Most is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy Sas utcai telephelyünkön a zöldjáratok tervezett működése alatti időben (2014. november 10–től 2014. december 05-ig) az érdi lakosok díjmentesen és korlátlan mennyiségben lerakhatják a kertjükben keletkezett nyesedéket, lekaszált füvet, összegyűjtött lomblevelet az évi 250 kg/ingatlan/év ingyenesen leadható kontingensen felül.

Ugyanakkor javasoljuk azt is megfontolni, hogy a kerti zöldhulladék, kevés munkaráfordítással, komposztálással kitűnő tápanyag utánpótlásra alkalmas, ingyenes szerves alapanyag minden kiskert tulajdonos számára.

 

ÉTH Sajtószolgálata

 

 

Címkék