Próbanyelvvizsgát tettek hétfőn és kedden a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium 11. évfolyamos tanulói angol és német nyelvből. A próbavizsga előnye, hogy a tanulók számára is kiderül, kinek, mely területen vannak még hiányosságai.

Hasonló tartalmaink:

 

 

A próbanyelvvizsga a Gárdonyi Iskola pedagógiai programjában szereplő, kötelező vizsga – mondta el az intézmény vezetője, Pintérné Bernyó Piroska, majd hozzátette, hogy a tavaly végzett nyelvtagozatos évfolyam fele nyelvvizsgát szerzett még az érettségi előtt.

A próbanyelvvizsga ugyanúgy zajlik, mint élesben – mondta el a vizsgáztató nyelviskola vezető angoltanára. Vas Nóra elmondta azt is, hogy ezeken az alkalmakon a diákok képet kaphatnak meglévő tudásukról, illetve arról, hogy mekkora felkészülés szükséges a sikeres nyelvvizsgához. A diákok a komoly felkészülés után a két nap folyamán írásbeli és szóbeli vizsgán is részt vettek.

A próbanyelvvizsga eredményit a tanulók email-ben kapják meg, amelyből tájékozódhatnak arról, hogy melyik vizsgarész milyen eredménnyel zárult.

 

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék