Nyílt nap a Gárdonyiban

2017. november 14-én 10 órától nyílt napot tartanak a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban a 8. évfolyamosoknak.

Hasonló tartalmaink:

A Gárdonyi Általános Iskola és Gimnázium szeretettel várja azokat a 8. évfolyamos tanulókat és szüleiket, akik az iskola gimnáziumi tagozatán szeretnének továbbtanulni a 2018/2019. tanév 9. évfolyamán.

 Vásárhelyi Pálné igazgatóhelyettes, amikor legutóbb, a rendhagyó irodalom óra keretében ott jártunk, elmondta az iskoláról, hogy „bár már három évfolyam leérettségizett itt, még mindig fiatal a gimnázium, de az utat, úgy érzem, már megtaláltuk. 60-70%-os felvételi arányt érnek el tanulóink. Az ember persze mindig többet és jobbat akar, ezért mi is igyekszünk bővíteni a lehetőségeket: nagy reményt fűzünk az idén indított sportosztályhoz. Ugyan még csak az első negyedév végén vagyunk, de úgy érezzük, hogy jó ötlet volt, és jó, hogy bevállaltuk. Nagyon sok élsportoló jár hozzánk, és igyekszünk az ő életüket megkönnyíteni, hogy a sport, a verseny is menjen, de azért több lábon is tudjanak állni, és a továbbtanulás, illetve a sikeres érettségi is meglegyen.”

„Az iskolában alapvető értékünk, hogy a pedagógus egy minta. Mi ott állunk a gyerek előtt, és az egész személyiségünkkel nevelünk. Nagyon sok élethelyzet van, akár tanórákon kívüli programok kapcsán is, amikor rengeteg lehetőség van a gyerekekkel való személyes beszélgetésre, és a beszélgetés közben, a személyes példaadáson keresztül eljutnak oda, mire érettségit tesznek, hogy az az igényesség, ami egy általános műveltséghez hozzátartozik, azt magukévá teszik, belsővé válik, és ez a mi igazi célunk. Nem az egyesekkel, nem a megszégyenítéssel, hanem a személyes példaadással, a pozitív megerősítéssel. Úgy gondoljuk, hogy ez az értékrend működik”, tette hozzá.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak tehát a nyílt napon.

Időpont: 2017. november 14. 10.00 óra

Cím: 2030 Érd, Gárdonyi Géza út 1/b

A felvétellel kapcsolatban bővebb információk az iskola honlapján találhatóak.

Címkék