14_10_29_temetoi_ugyelet_2Hosszabb nyitva tartással látogathatóak a temetők az elkövetkező időszakban, mindenszentek és halottak napja alkalmából. Ezekben a napokban továbbá fokozott biztonsági intézkedésekre is számíthatunk a sírkertekben és azok környékén.

Hasonló tartalmaink:

 

 

November 1-jén, szombaton lesz a Mindenszentek ünnepe, illetve november 2-án, vasárnap a halottak napja. Az ÉKFI munkatársai az ünnepre való tekintettel az elmúlt napokban rendbe tették a temetőt, minden alapvető munkálatot elvégeztek a szokásoknak megfelelően. Az Ercsi úti temető 12.000 sír- és urnahelyéből 3000-re felszólító táblát helyeztek ki, ugyanis lejárt azok megváltási ideje. Az újraváltásról december 30-ig kell gondoskodnia a tulajdonosnak vagy legalább a szándékot jelezni a temetőgondnokságon.

A temető kapuját is 7 órakor nyitják ki és 21 órakor zárják be. Autóval pedig csak speciális esetben, nyugdíjas vagy mozgáskorlátozott igazolvánnyal lehet behajtani. A rendőrség, a közterület felügyelet és a polgárőrség is jelen lesz a temetőknél. A biztonsági szervek kérik a lakosságot, hogy fokozottan figyeljenek az értékeikre, körültekintően, szabályosan parkoljanak a sírkertek környékén.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék