Megtartotta első rendes ülését a diósdi képviselő-testület, már az új polgármester, Bogó László vezetésével. Az október 12-i önkormányzati választáson a függetlenként induló Bogó László mindössze 7 szavazattal kapott többet, mint az eddigi polgármester, a Fidesz-KDNP színeiben induló Spéth Géza, aki 20 éven át vezette a települést. Ő most képviselőként tevékenykedik tovább a településen.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Bogó László, Diósd polgármestere kérdésünkre elmondta: nagy örömmel fogadta, hogy a település szavazópolgárainak többsége bizalmat szavazott neki és csapatának az október 12-i önkormányzati választáson. Ez egy szolgálat a városért és a település közösségéért – hangsúlyozta a polgármester, majd hozzátette: a kampány során tett ígéreteiket igyekeznek sorban megvalósítani, a lakosság bevonásával.

A lakosok igen aktívak – mondta el Bogó László. Diósd polgármestere kiemelte: az újonnan megválasztott testület a jövőben is kéri és várja a diósdiak építő jellegű ötleteit, javaslatait. Hozzátette: kiegyensúlyozott munkára számít, ugyanis a választáson indult független csapat minden tagja bekerült a képviselő-testületbe.

A képviselő-testületben tehát öt független és három Fidesz-KDNP által támogatott képviselő tevékenykedik az elkövetkezendő öt évben.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék