A legtöbb baleset oka a gyorshajtás

 

 

A Városi Baleset-megelőzési Bizottság megtartotta idei ülését az Érdi Rendőrkapitányság épületében, Pintér Lajos rendőrkapitány vezetésével. A megbeszélésen a rendőrség munkatársai mellett autós iskolák vezetői is részt vettek. Az ülésen értékelték az eddig elvégzett munkát és az elkövetkező időszak feladatairól is tárgyaltak.

Hasonló tartalmaink:

 

 

A Baleset-megelőzési Bizottság évek óta hatékonyan működik a városban. Elsődleges feladatuk, hogy felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedésre különböző akciókkal. A bizottság munkájába bevont autós iskolák a felesleges táblaerdők felderítésében és megszüntetésében nyújtanak segítséget. A Baleset-megelőzési Bizottság kiemelt figyelmet fordít a gyermekek épségére is, így őket tanórák keretében oktatják a biztonságos közlekedésére.

 

Bár a bizottság munkája hatékonynak mondható, a statisztikai adatok tekintetében a tavalyi évhez képest több baleset történt az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területén. A legfőbb baleseti ok általában a gyorshajtás – mondta el az osztályvezető, de hozzátette: egyéb szabálytalanságok és figyelmetlen vezetés is vezethet balesethez.

 

A rendőrség munkatársai az év hátralévő részében is fokozott ellenőrzéseket végez a területen a balesetek elkerülése érdekében.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék