14_11_18_foci_osszefoglaloLabdarúgó csapatunk újabb győzelmet aratott, ezúttal a Tura együttesét győzte le 1:0 arányban. A mieink egy fordulóval az őszi idény vége előtt 11 ponttal vezetik a bajnoki tabellát a második helyen álló Vecsés előtt. Az utolsó fordulóban az Érdi VSE a hatodik helyen álló Nagykőrös otthonában vendégszerepel.

Hasonló tartalmaink:

 

 

A 15. fordulóban a Tura VSK csapatát látta vendégül az Érd az Ercsi úti pályán. Az első 45 percben akadt lehetőség mindkét csapat számára, de gól nem született, így 0:0-s döntetlennel zárult a félidő. A 70. percben született meg a mérkőzés egyetlen gólja, Pintér Nikolas talált az ellenfél kapujába, így 1:0-s érdi győzelem született.

A mieink egy fordulóval az őszi idény vége előtt 11 ponttal vezetik a bajnoki tabellát a második helyen álló Vecsés előtt. Fontos, hogy a csapat ne bízza el magát, és hogy a jövőben is hasonló teljesítményre legyen képes. Limperger Zsolt szerint ugyanis kicsit kiengedtek a fiúk.

A tabella élén az Érd áll, eddig 40 pontot gyűjtöttek. A második helyen álló Vecsésnek 29 pontja, a harmadik helyen a 28 pontos Tura áll. Csapatunk idegenben fejezi be a bajnokságot, az őszi idény utolsó mérkőzését a hatodik helyen álló Nagykőrös otthonában játsszák vasárnap, 13 órás kezdettel.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék