Novák Ferenc az Érdi VSE elnöke

 

 

14_11_21_tisztujito_gyules_2Tisztújító közgyűlést tartottak szerdán az Érdi VSE elnöksége. Az ülésen Novák Ferenc személyében új elnököt választottak, és történt változás az elnökségi tagok tekintetében is. Mostantól 8 elnökségi tag segíti az egyesület munkáját.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Az Érdi VSE elnökségének megbízatása lejárt, így szerdán délután tisztújító közgyűlést tartottak a Polgárok Háza Dísztermében. Az ülésen elsőként új elnököt választottak, az Érdi VSE korábbi vezetőjét Bugyenszki Lajost, Novák Ferenc váltja fel. A továbbiakban is elnökhelyettesként tevékenykedik Romics Ervin, és helyettesnek választották Mórás Zsoltot is. A tisztújító közgyűlés keretein belül megemelték az elnökségi tagok létszámát is. Novák Ferenc elmondta, a jövőben a labdarúgó szakosztály mellett a tollaslabda szakosztályt is fejleszteni szeretnék.

A jövőben 8 elnökségi tag dolgozik majd azon, hogy még sikeresebb legyen az érdi VSE. A korábbi elnökségi tagok közül Márton Lajos és Zimány László a következő ciklusra is elkötelezte magát az egyesület mellett, de természetesen a korábbi elnök, Bugyenszki Lajos is az elnökség tagja lesz a jövőben.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék