ZEMA, a II. Érd Szépe verseny fő támogatója

 

zema6A ZEMA ékszerek 2009 óta vannak jelen a magyar piacon. A ZEMA modellek saját tervezésűek és – idén ősztől – már teljesen saját kivitelezésűek is, hiszen a ZEMA porcelán manufaktúrában készülnek Pálházán.

Hasonló tartalmaink:

 

2011-ben debütált az első ZEMA porcelánékszer kollekció, mely gyönyörű népi motívumokkal díszített. Az ékszerek 100 százalékban szobrászok, festők által, kézzel készült darabok. A kézi festéskor használt 21 karátos arany és a 23 karátos platina használatával válnak igazán értékessé. A márka nagy sikerrel jelent meg külföldön is több kiállításon, a Fashion Show-n Párizsban, Londonban, Moszkvában, Rijádban, Bakuban és Las Vegasban is.zema3

 

A ZEMA és Katalin&Szász Design – Szász Endre özvegye – kooperációjában jött létre az új kollekció, mely a világhírű művész alkotásait jeleníti meg porcelán ékszereken, melynek az arany, vagy a platina keret különleges megjelenést kölcsönöz. Két kollekció született négy változatban: a színes Barbara és a fekete-fehér Kövirózsa.

 

A ZEMA próbálja a művészetet oly módon közelebb hozni a „fogyasztókhoz”, hogy az ne veszítsen értékéből, ugyanakkor illeszkedjen és kölcsönhatásban legyen a 21. század változó trendjeivel és irányvonalaival.

A ZEMA ékszerekről bővebben: http://www.zemaekszer.hu/zema_ekszerekrol.

új_logó_zema_angol_webcímmel

 

 

 

 

Címkék