A bajnokság 9. fordulójában megszerezte első pontját Treff 07 SE kézilabda csapata az NBII ÉNY-i csoportjában. Az érdiek a Községi SE Tarján együttesét hazai pályán fogadták és 24:24-es döntetlen értek el. A fiúk a sikertelen ősz ellenére továbbra is szeretnének bent maradni az NB II-ben és terveik szerint egy jóval sikeresebb tavaszi szezonnal elérhetők még céljaik.

Hasonló tartalmaink:

 

A Treff 07 SE komoly nehézségekkel küzd, amatőr csapatról lévén szó, az edzéseken közel sem tud teljes létszámban részt venni a csapat, főként ennek tudható be a sikeretlen őszi szereplés. Az első 8 mérkőzésen ugyanis egyetlen pontot sem szerzett a gárda.

Vasárnap este a 8. helyen álló Községi SE Tarján együttesét fogadták az érdiek a Treff Sportcentrumban. 14:12-es félidei vendégvezetést követően 24:24-es döntetlennel zárult a mérkőzés, így a Treff megszerezte az idei szezonban első bajnoki pontját.

Buday Ferenc szerint túl kell lépni a múlton, tisztességesen le be kell fejezni az őszi szezont, és egy sokkal sikeresebb tavaszt kell produkálni.  A csapat ugyanis nem adta fel terveiket, továbbra is az a céljuk, hogy bent maradjanak a harmadosztályban.

A csapatnak tehát egy pontja van, de még az ősz folyamán is van esélyük gyarapítani pontjaik számát. Két forduló van hátra az őszi szezonból. November 30-án az ötödik helyen álló Georgikon DSE otthonában vendégszerepelnek, majd december 6-án, a 11. helyen álló Hort együttesét látják vendégül.

Az összeállítás az Érd TV november 26-ai Mozgás! magazinjában látható.

 

 

Címkék