14_12_03_gardonyi_iskola_2A középfokú beiskolázási nyílt napon a legfontosabb határidők mellett a felvételi eljárás menetéről is tájékoztatást kaptak a nyolcadik évfolyamos diákok és szüleik.

Hasonló tartalmaink:

 

Nyílt napot tartottak a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban. A rendezvényen a középiskolába készülők tájékozódhattak a beiskolázásról. A legfontosabb határidőkről és a beiskolázás menetéről is megtudhattak mindent a résztvevők. Pintérné Bernyó Piroska igazgató elmondta: a következő tanévben is két tagozat indul a gimnáziumban. Évről évre egyre népszerűbb a Gárdonyi Iskola Gimnáziumi Tagozata a tanulók körében. Az intézménybe nemcsak az érdi, hanem a környékbeli tanulók is előszeretettel adják be jelentkezésüket.

A központi írásbeli vizsgára december 9-ig kell jelentkezni. Az írásbeli nem minden középiskolában kötelező. Van, ahol az általános iskolai jegyek alapján döntenek arról, kiket vesznek fel, ugyanakkor van, ahol az írásbeli mellett szóbeli vizsgát is szerveznek.

Az igazgató szerint fontos, hogy a tanulók szívesen jöjjenek az iskolába, mert úgy tudnak igazán jó teljesítményt elérni. Ehhez igyekeznek megfelelő légkört teremteni a Gárdonyi iskolában – hangsúlyozta Pintérné Bernyó Piroska.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék