Vasárnap délután a városi adventi koszorú második gyertyáján is fellobbant a láng. Az ünnepélyes gyertyagyújtásra a Főtéren felállított betlehem előtt várták az érdieket, ahol a város közéleti szereplői osztották meg adventi gondolataikat.

Hasonló tartalmaink:

 

 

 

Az adventi gyertyagyújtás második vasárnapján a borús, esős idő ellenére, a Rozmaring Német Nemzetiségi Kórus adventi illetve karácsonyi dalokkal próbált ünnepi hangulatot teremteni a város Főterén megjelent érdeklődőknek.
A művelődési központ által szervezett eseményen F. Nagy Erika színművésznő előadását követően Literáty Zoltán, az Érdligeti Református Egyházközség lelkésze szólt az ünneplőkhöz. A tiszteletes Pál apostol egyik levelét idézte, amiben az ember mennyországban betöltött állampolgárságáról olvashatunk. Simó Károly alpolgármester azt mondta: az adventi várakozás idején a körülöttünk levők felé kell fordulnunk. Készüljünk  a Szentestére, a család és a szeretet ünnepére.

Életünk minden egyes pillanatában figyeljünk oda egymásra, erre már Antunovits Antal önkormányzati képviselő hívta fel mindenki figyelmét. A második gyertyát Simó Károly alpolgármester és Antunovits Antal közösen gyújtották meg.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

 fotók: Boros Sándor

 

 

Címkék