Magabiztos, 35-17-es sikert aratott az Érd női kézilabda csapata felkészülési mérkőzésen az olasz Esercito-FIGH Futura Roma ellen az ÉRD Arénában.

Hasonló tartalmaink:

Az olasz csapat jól kezdte a mérkőzést és tartani tudta a lépést az Érddel, de húsz perc után kijött a két csapat közti különbség a hazaiak javára, majd a félidőben már 16-8-ra vezetettek a mieink. A második játékrészben folytatta menetelését az Érd, végül simán 35-17-re győzött. A hazaiak legjobbjai a francia Mariama Signaté és Kovács Anna voltak.

Az érdiektől hiányzott a három válogatott játékosunk: Klivinyi Kinga a magyar, Sara Vukcevic a montenegrói, Katarina Krpezs a szerb válogatott színeit képviseli a vasárnap kezdődött magyar-horvát közös rendezésű Európa Bajnokságon. Nem volt a keretben Pálos-Bognár Barbara, valamint a nyáron az ifi korosztálytól felkerült Nick Viktória sem. Ugyan a keretbe benevezte Kisfaludy Anettet a pótedző, de ő nem lépett pályára.
A sok hiányzó miatt számos ifi játékost is nevezett a keretbe Borsos Attila, aki ezúttal Szabó Edina helyett vezette a csapatot, így Szabó Laura, Mlinkó Bernadett és Kocsis Viktória is lehetőséget kapott, de a nyártól már a felnőtt csapatban edző Mester Nóra és Takács Kitti is élt a nekik adott bizalommal.

Visszavágó december 20-án, szintén az ÉRD Arénában.

 

 

Erdmediacentrum.hu/D. B., fotó: handballerd.hu

Címkék