Dénes Mercédesz ezüstérmes lett a lengyelországi nemzetközi női bajnokságon, diákjaink és serdülőink hat érmet szereztek a szabadfogású birkózó országos bajnokságon.

Hasonló tartalmaink:

 

Denes_MercedeszHárom válogatott versenyzőnk kapott részvételi lehetőséget a lengyelországi Czarny Bórban a kilencedik alkalommal megrendezett nyílt nemzetközi bajnokságon. Sipos Boglárka sérülése és iskolai elfoglaltsága miatt nem tudott elutazni, így az érdieket Váncza Ivett és Dénes Mercédesz képviselte.
53 kg-ban a juniorok között Váncza Ivett a második fordulóban a finn Vakkilától, a vigaszágon a lengyel Sobczyńskától kapott ki, így nem sikerült dobogóra kerülnie.
Dénes Mercédesz új súlycsoportjában, 53 kg-ban a felnőttek között kezdete el a versenyt. Az első fordulóban a francia Lesaffrét verte 6-0-ra, második mérkőzésén a német Stormot technikai tussal 10-0-ra, harmadikként a német Friedrichet 6-1-re. A döntőben a fehérorosz Nagyezsda Susko következett, ahol sajnos 1 ponttal alulmaradt, 2-1-re kapott ki, ezüstérmet szerzett.

 

Diák és serdülő versenyzőink a szabadfogású országos bajnokságon képviselték az érdi színeket.spartacus_logo

Országos Bajnokság eredményei

50 kg Váncza István III.
54 kg Mezei Patrik III.
58 kg Végh Artúr II.
+69 kg Nagy Gergely III.
85 kg Pataki Sámuel II.
100 kg Tamás Patrik III.

Címkék