Különös szülői értekezlet

Különös szülői értekezletet várja a szülőket január 29-én a művelődési központban. Habár a rendezvény elsősorban a 14-18 éves korosztály szüleinek szól, ettől függetlenül a fiatalabb vagy idősebb gyermeket nevelőket is várják az eseményre.

Hasonló tartalmaink:

Még tavaly szeptemberben az Országos Rendőr-főkapitányság indított programot, ennek keretében 14-18 éves fiatalok szüleinek nyújtanak segítséget a drogmegelőzésben. Noha drogprevenciós előadások már az előző években is rendszeresen voltak, azonban a szülőket eddig nemigen vonták be. Az országos tapasztalat az, hogy egyre több fiatal nyúl drogokhoz, főként az alkalmi fogyasztók száma emelkedett az elmúlt években.

A rendőrség első lépésben a kínálat csökkentését tűzte ki céljául, ezen keresztül a terjesztői hálózatok felszámolása az elsődleges feladat. Ebbe a munkába kell közvetetten bevonni a szülőket is – hangsúlyozta Pintér Imre bűnmegelőzési tanácsadó.

A drogprevenciós városi szülői értekezletre január 29-én, csütörtökön 18 órától a Szepes Gyula Művelődési Központban várják a szülőket és gyermekeiket egyaránt.

 

Would you like to replay the video?

 

Kérdésekkel az érdi drog-prevenciós tanácsadót, Pintér Imrét a 06-23-365-041-es telefonszámon, levélben a pinterimre@pest.police.hu email címen, személyesen pedig az Érdi Rendőrkapitányságon lehet megkeresni.

Címkék