A szülőké a főszerep a Vörösmarty-bálon

Harmadik alkalommal rendezték meg a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban a szülők-nevelők bálját. A szórakozás mellett jó alkalom ez arra is, hogy feltöltsék az iskola működését támogató alapítvány kasszáját. Az est sztárvendége Sípos F. Tamás, az Exotic együttes frontembere és Lajsz András koktélkirály voltak.

Hasonló tartalmaink:

Szilasné Mészáros Judit, az intézmény vezetője elmondta: néhány évvel ezelőtt született meg a gondolat,  hogy a többi intézményhez hasonlóan a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban is megrendezzék a szülők-nevelők bálját. Idén már harmadik alkalommal tartották meg a Vörösmarty-bált. A báli előkészületekben a diákok is aktívan részt vettek, ugyanis a dekoráció és a díszítés nekik köszönhető. Emellett a rendezvényen is komoly segítséget nyújtottak.

A bál célja a szórakozás mellett kettős: az egyik, hogy a szülők és a gimnázium tanárai kötetlen formában jobban megismerhessék egymást, a másik pedig az adománygyűjtés a iskola alapítványa számára – emelte ki Szilasné Mészáros Judit. Komoly vonzerőt jelentett a tombola is, a szülök adták össze komoly értéket képviselő nyereményeket, a fődíj például egy wellness-hétvége volt. Lajsz András is hozzájárult az est sikeréhez, és az alapítvány támogatásához egyaránt: egész este keverte világhírű koktéljait, a bevételt teljes egészében az iskolának ajánlotta fel – tette hozzá az intézményvezető.

Az est sztárvendége Sipos F. Tamás, a korábbi Exotic együttes frontembere volt. A báli vacsora után hajnalig mulattak a szülők és a pedagógusok.

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék