Aranyérmes a VMG!

A Vörösmarty Mihály Gimnázium és a Bolyai János Általános Iskola vegyes csapata nyerte a VMG tornacsarnokában rendezett érdi kisbajnokok évadzáró tornáját az U12-es korosztályban.

Hasonló tartalmaink:

Három korosztályban, összesen nyolc csapat részvételével rendezte meg évadzáró versenyét a VMG DSE, amely a 2002 és 2007 között születettek számára tartott viadalt. Az eseményre a házigazda VMG mellett a Marianum két csapattal érkezett, ahogy a százhalombattaiak is, továbbá az Alba Fehérvár, a Veresegyház és a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia is pályára lépett.

Az U12-es korosztályban a VMG és a Százhalombatta is legyőzte a Marianumot, így a két csapat egymás elleni eredménye döntötte el az aranyérem sorsát, amelyet végül a hazaiak szereztek meg, miután nagy hátrányt dolgoztak le Nyitrai Ákos növendékei, s megfordították és megnyerték a meccset.

Az U14-eseknél a Marianumé lett az ezüstérem az Alba Fehérvár mögött és a Veresegyház előtt, míg az U16-os korosztályban a Százhalombatta legyőzte a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémiát, így aranyérmet ünnepelhetett.

 

Címkék